VOLS PUBLICAR EN EL BLOG?

Tens imatges o escrits que podrien formar part de la memòria històrica del barri? 
Has fet algun treball de recerca que t’agradaria compartir i difondre? 
Has llegit algun llibre, vist algun vídeo o localitzat alguna web que consideris interessant? 

El Blog de la Comissió d'Història del Poblet està obert a la participació de qualsevol persona amb interès en aportar coneixement sobre la història del barri de la Sagrada Família. 
Si tens alguna aportació a fer, estem a la teva disposició per a publicar-la.

Els criteris generals per a poder fer-ho són els següents:
- Les temàtiques plantejades han de tenir obligatòriament relació amb la història del barri de la Sagrada Família o del Poblet.
-  Les propostes que es facin han de ser preferentment texts d’elaboració pròpia; però també es poden considerar aportacions en base a recensions de llibres o articles publicats en altres mitjans sobre la història del barri.
- Es recomana il·lustrar els articles amb alguna fotografia, dibuix o gràfic que estigui relacionat amb el text. 
- La proposta d'article a publicar s'enviarà, per a la seva avaluació per part del Grup Editor de la Comissió, a la següent adreça electrònica:
poblethistoria@gmail.com 
- El Grup Editor realitzarà una avaluació i determinarà si l'original proposat s'ajusta als objectius del Blog
(temàtica històrica relacionada amb el barri de la Sagrada Família/Poblet (fronteres flexibles), és entenedor i compleix uns mínims de qualitat. 
- Si hi han observacions per part del Grup Editor, els autors modificaran els seus texts segons els suggeriments rebuts. 

Els criteris de format per a presentar la proposta són els següents:
- Extensió recomanada: no superior a les 1.500 paraules. Si és més gran, els autors hauran de procurar fer vàries parts, que a poder ser tinguin consistència cada una en sí mateixa.
- L’idioma preferent del blog és el català. Si per més comoditat en la redacció teniu l’original en un altre idioma, des del Grup Editor us oferim la possibilitat de traduir-lo al català. Si considereu que cal publicar-ho en un idioma diferent al català, feu la proposta, que serà sotmesa al criteri de la Comissió en ple. 
- L'article haurà de ser presentat escrit en Word. Amb interlineat simple i paràgraf amb tipus d'alineació ‘Justificat’.
- Cal entregar el text sense faltes d'ortografia (passat pel corrector de Word). Presteu especial atenció a no deixar més d’un espai entre paraules.
- Tipus de lletra suggerit “Verdana”, mida 12. Per a peus de gràfics i fotografies, mida 10 en cursiva.
- L'autor indicarà en negreta els paràgrafs que es vulguin destacar. 
- Les cites textuals es posaran entre dobles cometes i en cursiva: “Cita textual”. Els noms de publicacions, llibres en cursiva, sense cometes: Ronda de mort a Sinera.
- Situar les fotografies i/o gràfics en el lloc concret del text on es vol que surti editat, alineat al centre. Formats possibles: JPG, JPGE, GIF.
- Els avisos de Notes aniran situats a final del text (no a peu de pàgina), amb mida 10, i en cursiva.

El Grup Editor resta a disposició de qualsevol consulta o necessitat d’ajut en l’adreça electrònica anteriorment indicada:
poblethistoria@gmail.com  

Grup Editor de la Comissió de Memòria
Gener 2024